My Big Fat Gypsy uhhh o nee, mijn Small Slim Gypsy trailer

Het is alweer even geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ondanks begon het weer een beetje te kriebelen en na een aantal vragen waarom ik niet meer zoveel schrijf heb ik besloten weer wat vaker “in de pen te klimmen”. Aangezien ik niet meer op Hyves zit moest ik op zoek naar een nieuwe plek voor mijn Blogs en met succes, het is eventjes wat werk maar dan heb je ook wat.

Ik ben stiekem best een beetje zenuwachtig of ik het nog wel kan. Het schrijven van een blog. Zie ik in de alledaagse dingen nog wel humor genoeg om er over te schrijven? Simpel schrijven “ik ben met de auto naar mijn werk gereden en het regende” is wat saai en trekt vast geen busladingen lezers. Dus het moet wat smeuïger dan dat, maar wel eerlijk en zoals het is gegaan, mijn Blog website heet immers “Tales By” en niet “Fairytales By”. Gelukkig is ons huidige leventje niet alledaags dus inspiratie zat.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, we zijn momenteel dakloos, dat wil zeggen, dakpannenloos. We wonen namelijk in een caravan, oftewel we zijn trailer trash. En dan niet in de zin van My Big Fat Gypsy caravan maar gewoon een 2 bij 3 meter caravan. Dus meer My Small Slim Gypsy caravan! En om je kaak nog wat meer te laten zakken, de Small Slim Gypsy caravan staat achter in de wei bij mijn schoonouders. Tja, en het is nog vrijwillig ook, ik zei toch…..ons huidige leventje is niet alledaags. Je moet weten, ik ben al minstens 14 keer verhuisd in mijn leven en ik had een caravan nog niet gehad dus die kan ik nu ook weer van mijn lijstje afstrepen. Nee, dat is natuurlijk niet de echte reden, zover van het padje ben ik nou ook weer niet. Mijn vriend ziet me aankomen, “zeg lief ik wil zooo graag nog eens een keer in een caravan van 2 bij 3 overwinteren en het liefste bij je ouders in de wei”, als dat werkelijk de reden was dan zat hij dezelfde dag nog bij mijn huisarts voor een ernstig gesprekje.

Ons nieuwe huis is nog in aanbouw, ze zijn ongeveer 1,5 jaar over de bouwtijd heen, en het kan nog wel 6 tot 8 maanden gaan duren, dus tegen die tijd dat ons nieuwe huis af is kan ik de caravan waarschijnlijk wel uittekenen, zitten m’n tenen vastgevroren aan het bed en zal ik noooooit meer klagen dat ik het altijd zo koud heb. We konden ons “oude” huis verkopen en laten we wel zijn, in de huidige kelderende huizenmarkt mag je blij zijn als je je huis überhaupt kwijt raakt dus maakten we een rondedansje toe we hoorden dat er echt iemand bestond die ons huis wilde kopen. Tja waar Twitter al niet goed voor is.

Maar in de tussentijd zijn we dus veroordeeld tot een stuk plaatstaal op wielen, waar je net je kont in kunt keren maar wel met een stuk canvas eraan want we hebben ook….tadaa…. een voortent! En wat ben ik daar blij mee, kan mijn schoenenverzameling tenminste nog ergens staan want ja mijn schoenen allemaal wegdoen…..dat nooit, een paar wegdoen a la maar terug naar 4 paar……NEVER! Binnen in huis bij m’n schoonouders paste de schoenendozen niet allemaal dus……. lang leven de voortent!

Toch hebben we het helemaal niet slecht hoor, mijn schoonouders zijn superlief en we leven eigenlijk gewoon binnen, we slapen alleen maar in de 2 bij 3 caravan. Aanpassen is het wel en erg wennen, voor ons, maar natuurlijk ook voor mijn schoonouders. Ik probeer het gewoon maar zoveel mogelijk te zien als een avontuur, een beetje een typisch avontuur dat wel. Zonder het vliegen naar een ver oord, een supersafari met brullende leeuwen, tenzij je mijn snurkende schoonvader daar onder schaart uiteraard, maar wel met caravan en het bijbehorende getik van de regen tegen het dak (tot vervelends toe). Ach en verder zien we wel, nou maar hopen dat we een milde winter krijgen………

3 reacties

  1. Wat ontzettend leuk om hier iets van jullie te lezen nichtje!
    Liefs van Esther Evertse

  2. Leuk om je blog te lezen. Gelukkig sneeuwt het in Nederland nooit zoveel als op de foto en zijn er veel mensen die veel geld betalen om zo lang op een camping te mogen staan. Toch vind ik het heel stoer van je dat je dit avontuur aangegaan bent. Blijf bloggen, leuk!

  3. Oh, ik zou gek worden! Niet zozeer van de caravan, als wel leven bij mijn schoonouders. Die van mij wonen -thank God- in Frankrijk dus ik zie ze niet zo vaak. Maar afgelopen zomervakantie waren we een weekje te gast bij hen en dat was al teveel. Ik denk dat wanneer ik 6-8 maanden bij ze over de vloer zou komen, het einde oefening is tussen Vlam en mij 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: