Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Al heel wat jaren schrijf ik blogs, eerst op Hyves daarna via mijn eigen website “Tales by ….”. De naam “Tales by ….” heb ik uiteindelijk aangepast naar “Dutch Diary” aangezien de naam “Tales by …..” vaak verkeerd geschreven werd door (potentiële) lezers en dat is toch jammer.  Mijn blog is wat onconventioneel aangezien ik me niet slechts toeleg op één bepaald onderwerp zoals bijvoorbeeld Fashion of Design. De kern van mijn blog zijn mijn verhalen over alledaagse dingen die ik meemaak. Gewoon het leven van een dertiger, luchtig omschreven met wat sarcasme, een kritische blik, gezonde zelfspot en humor.  Naast deze verhalen vind ik het ook  leuk om dingen die mij inspireren te delen met anderen, dit kan van alles zijn, fashion moodboards, beauty tips, een lekker recept, tips voor je interieur, reviews over gadgets of handige software weetjes.

En dan nog iets over mijzelf want ja dat is wel logisch onder het kopje “Over mij”.

Shakespeare zat goed toen hij vroeg “What’s in a name?”. Zo’n simpele vraag maar zooo moeilijk te beantwoorden. Ik heb in mijn leven al vele namen gehad en ondanks dat sommige mensen beweren dat hun naam vertegenwoordigd wie ze zijn kan ik je vertellen dat dat quasi intellectueel gebrabbel is. Is een Marietje per definitie een muurbloempje en een Johanna een boerentrien? Voor mij te kort door de bocht. Nee, een naam zegt, in mijn ogen, niet veel over wie je bent. Dus ik zal proberen mijn geweldige (> voor de serieuze lezer> dit heet “sarcasme”) persoonlijkheid in een notendop samen te vatten.

Mijn roepnaam is Ezra maar je mag me ook Esther noemen aangezien dit als naam op mijn paspoort staat. Samen met mijn vriend, onze prachtige dochter en onze hond woon ik in een mooi nieuw huis in Apeldoorn, dé Metropool van de Veluwe. Ik ben een typische werkende dertiger met een druk sociaal leven. In tegestelling tot veel typische fashionbloggers ben ik vrij “average” , niet één of andere beauty met connecties in de “fashion wereld” maar gewoon gemiddeld zoals de meeste dames van in de dertig. Niet bijzonder mooi maar ook geen lelijke trol (al zullen sommige dit tegenspreken). Zo één die constant in gevecht is met de kilo’s,  geregeld “bad hair days” heeft, geen salaris heeft dat past bij Gucci en Prada (al hoor je me niet klagen) en elke dag wenst dat er meer uren in de dag zouden zitten.

Ik ben een workaholic, een tekstschrijver, interieur styler, royaltykenner en een reisfanaat. Voor een goed stuk chocola mag je me wakker maken en ik ben gek op schoenen (het liefst zo veel mogelijk). Daarnaast kan ik blij worden van films (bij voorkeur: Thriller, Sci-Fi) en series met als één van mijn favorieten: The Big Bang Theory. Helaas kom ik er niet veel meer aan toe maar geef me een geweer en ik vermaak me goed en niet onverdienstelijk op de schietbaan. Jarenlang heb ik de online game wereld verblijd met mijn aanwezigheid in diverse MMO RPG’s maar door tijd gebrek staat dat momenteel op een laag pitje. Als ik dan sporadisch wat vrije uren overheb dan vermaak ik me ook erg goed met special effect make up of het opknappen van oude meubels. 

Ja ik weet het, er zit een behoorlijk “nerd/geek” sausje over me heen, tja qua interesses ben ik dan weer niet “average” zullen we maar zeggen.

Nog steeds geïnteresseerd? Lees mijn blog en ontdek meer…….

2 reacties

  1. Esther Evertse · · Beantwoorden

    Hij is weer hartstikke goed meid! Ik kijk al weer uit naar je volgende blog..

  2. Esther Evertse · · Beantwoorden

    Jij bent gewoon jij. Heerlijk om weer van je te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: