Originele vazen en bloempotten maken

flessendecoratie1

Bewaar lege glazen potten en flessen, haal de etiketten eraf en maak ze goed schoon. Maak met een lijmpistool woorden op de fles. Laat dit goed drogen. Spuit vervolgens de flessen/potten in de kleur die je wilt en je hebt je eigen zeer originele bloempotten en/of vazen.

~~~

fles met touw erom

flessen met touw erom1

Ook een leuk idee zie je hierboven. Omwikkel legen flessen of potten met touw. Zorg dat je het touw goed strak tegen elkaar aan legt. Je kunt er lijm bij gebruiken. Om het af te maken kun je er een stukje kant of raffia om heen doen met een strikje of je uitleven zoals hierboven.

~~~

verfblikken als bloempotten

Een andere variant maar zeker zo leuk is het idee zoals hierboven met blikken. Pas wel op voor eventuele scherpe randen. Deze kun je minder scherp maken door ze te schuren met schuurpapier. Je kunt de blikken kleur geven door er kant of mooi lint omheen te doen. Als je het kant er omheen maakt kun je de randjes met lijm vastplakken of er gewoon een strik in leggen. Indien je de uiteinden vastlijmt zet de blikken dan als ze af zijn met het lijmnaadje naar achteren zodat deze niet opvalt.

verblikken als bloempotten1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: