Naanpizza

Naanpizza

Ingrediënten (voor 2 personen)
2 naanbroden (uit de supermarkt)
1 klein blikje tomatenpuree
Een paar champignons
Een paar plakken kaas (of geitenkaas in stukjes erover)
Een paar takjes thijm

Bereidingswijze
Verwarm de over voor zoals op de verpakking van het naanbrood staat (waarschijnlijk circa 220 graden)
Besmeer de naanbroden met tomatenpuree
Snijdt de champignons in plakjes en leg die er bovenop
Leg of kruimel de kaas erover heen
Leg wat thijm erboven op en bak het naanbrood in ongeveer 5 minuten af in de voorverwarmde over  (wel even kijken wat er op de verpakking staat voor het afbakken, want dat kan verschillen per merk en dat aanhouden, als de kaas nog niet is gesmolten dan iets langer).

Je kun uiteraard alles op het naanbrood doen wat je lekker vind, bv. gesnipperde uien, salami etc. etc. Je kunt het naanbrood ook met olijfolie besprenkelen en wat fijngehakte knoflook toevoegen.

Pas op dat je je mond niet verbrand aan de warme kaas!

Bereidingstijd: circa 10 minuten

Hulpmiddelen
Snijplank
Mesje om alles te snijden
Lepel of mes om de tomatenpuree uit te smeren
Oven
Bakplaat

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: